27
set

Fa uns dies vam tenir l’oportunitat de visitar les instal•lacions del Disseny Hub Barcelona, la futura seu del Museu del Disseny, un equipament municipal amb espais que poden llogar-se per a la celebració de conferències, jornades i esdeveniments.

L’edifici, situat en un nou centre neuràlgic, cultural i d’innovació de la ciutat, és un equipament d’última generació, tant per les seves prestacions com pel seu caràcter sostenible. És obra de MBM Arquitectes, i es compon de dues parts: una subterrània i una altra que emergeix a 14,5 m d’altura. La major part de la superfície de l’edifici se situa sota el nivell dels 14,5 m, on s’ubiquen les instal•lacions més importants, com la sala principal d’exposicions, idònia per a la celebració de banquets (amb capacitat per a 800 persones). Encara que es tracta d’un soterrani, la il•luminació natural i la relació amb l’exterior s’aconsegueixen mitjançant un fossar, amb un gran llac com a protagonista. La il•luminació es reforça amb sis lluernes que emergeixen en l’espai públic i que es poden utilitzar com a aparadors dels continguts i les activitats del centre.

En el pis superior hi trobem l’Auditori, amb capacitat per a 350 persones, completament equipat, i amb vistes panoràmiques a la ciutat. Aquest espai és una excel•lent opció per a la celebració de conferències i/o congressos a Barcelona, en un edifici nou i molt ben comunicat. Enfront de l’Auditori hi ha un gran espai diàfan, en el qual es poden celebrar diferents esdeveniments, o servir els cafès, còctels i dinars durant les activitats que tinguin lloc a l’Auditori. A més, els grans finestrals i l’accés directe a la terrassa, li donen un caràcter únic a aquest espai.

Esperem poder celebrar, en els propers mesos, un dels nostres esdeveniment al DHUB Barcelona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *