19
mar

Aquest mes de febrer hem estat bastant atrafegades, i hem tingut oportunitat de col•laborar en nous projectes, com per exemple en l’Acte Commemoratiu del desè aniversari de la implantació del Sistema de Qualitat Turística a la província de Barcelona (SICTED).

SICTED ofereix la millora del servei ofert al turista, i també és una eina clau per vertebrar i consolidar xarxes de treball públiques i privades. El resultat és una estratègia compartida per a la construcció d’una destinació turística de qualitat. En el conjunt de Catalunya hi ha 16 destinacions i 514 empreses i serveis reconeguts amb el distintiu SICTED. La demarcació de Barcelona és capdavantera del projecte, amb 12 destinacions i un total de 431 empreses distingides durant el 2014.

L’acte es va celebrar el passat 18 de febrer a la Casa Llotja de Mar, un espai inimitable per a la celebració d’actes d’aquesta envergadura i solemnitat. Allí es van reunir més de 200 empreses vinculades al sector del turisme. La inauguració va ser a càrrec de la directora de Turespaña, Marta Blanco, el president de la comissió de Turisme de la FEMP, Francisco González, el director gerent de la Cambra de Comerç, Xavier Carbonell i el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera.

L’economista Josep M. Gay de Liébana va impartir una amena conferència titulada “El turisme i el repte de la qualitat”. A continuació, es va procedir al lliurament dels guardons a les empreses i destinacions pioneres en la implantació del SICTED a les comarques barcelonines. La clausura de l’acte va ser a càrrec del membre del Comitè executiu de la Cambra de Comerç de Barcelona, Oriol Guixà, i del diputat de Turisme, Ramon Riera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *