31
oct

Els passats 11-17 d’octubre, Crea Congresos va col·laborar amb l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) en l’organització del WHO-FIC Annual Meeting Network. La reunió anual dels centres col·laboradors de la xarxa Family of International Classification de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), on es vam reunir 260 experts internacionals en classificació de malalties i sistemes d’informació sanitaris. La WHO-FIC és una xarxa de l’OMS que té com a objectiu promoure una classificació estàndard i universal de les malalties per ser aplicada a la codificació de diagnòstics, patologies i intervencions de salut. Està formada per més d’una vintena de centres col·laboradors dels cinc continents juntament amb les sis oficines regionals de l’OMS. Les classificacions internacionals de malalties són una eina clau per a la generació d’estadístiques sanitàries sobre morbiditat i mortalitat.

Aquesta reunió, que requeria d’unes condicions de treball i d’uns espais molt específics per al seu correcte funcionament, es va celebrar al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). El CCIB disposa d’uns espais únics per a celebrar aquest tipus d’esdeveniments, una bona ubicació i una de les condicions de treball que resulta molt important per a nosaltres, la seva gran professionalitat i capacitat d’adaptació a les necessitats d’aquest tipus d’esdeveniments.

A més de les estones de treball, els participants van tenir opció de visitar el Centre Cultural del Born, rebre la benvinguda a la ciutat de Barcelona en el Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i celebrar un còctel tots plegats en l’Hotel SB Diagonal Zero.

Després de tants mesos de feina i coordinació, estem molt satisfetes amb els resultats. Agraïm la confiança de l’AQuAs per a confiar-nos aquest projecte. Per a nosaltres ha estat un plaer col·laborar en el bon desenvolupament de la WHO-FIC Network Annual Meeting 2014!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *