03
abr

El passat 20 de març vam celebrar el que, fins la data, ha estat l’esdeveniment més gran de Crea Congresos. Un sopar de gala per a 1000 persones!!!

Va ser un sopar per un grup de 1000 tailandesos, guanyadors d’un viatge d’incentiu a Barcelona, a través d’una empresa americana de suplements alimentaris.

L’esdeveniment va tenir lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), i va incloure un espectacle de dansa flamenca.

Durant tot el temps que hem estat preparant aquest acte, hem tingut la oportunitat de col·laborar estretament amb el Departament comercial i de producció del CCIB, amb qui hem tingut molt bona relació, i esperem poder treballar-hi de nou ben aviat!

Després de tants mesos de feina i coordinació de tots els actors participants d’aquest esdeveniment, estem molt satisfetes amb el resultat, tot va anar com estava previst, i els convidats van gaudir d’una nit màgica. Fins i tot, va incloure un concurs per triar els qui anaven millor vestits per l’ocasió.

Des de Crea Congresos seguim fent allò que més ens agrada i treballant per reforçar la marca Barcelona al mercat MICE internacional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *