21
feb

Aquesta setmana el Barcelona Convention Bureau ha reunit a 350 facultatius en un sopar, celebrat a l’edifici DHUB Barcelona, per agrair la seva aportació congressual i econòmica a la ciutat. El sopar ha estat presidit per l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que, a més d’agrair la seva tasca en aquest àmbit, ha encoratjat als assistents a presentar noves candidatures i captar nous congressos per a la ciutat.

Cal destacar les dades que ens ofereix la oficina de premsa del Barcelona Convention Bureau. Segons les seves estadístiques, ​​un 38% dels congressos que es van celebrar l’any 2012 a Barcelona es va originar al sector mèdic, que es converteix en el principal client del turisme de reunions de la ciutat. El segon sector en nombre de congressos és el científic, amb un 15% del total, per davant del tecnològic, que ocupa el tercer lloc amb el 8,4%.

La comunitat mèdica també és una de les principals generadores de jornades professionals, amb el 22,1% del total. El mateix succeeix amb les reunions d’empreses, que generen el 27,1% d’aquesta activitat, en aquest cas juntament amb el sector farmacèutic.

Restem pendents de les dades de 2013, però les primeres estimacions del Convention Bureau de Barcelona, indiquen que creix el nombre de congressos i de congressistes mèdics respecte al 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *