14
feb

Dimarts, 11 de febrer vam assistir al 1r Fòrum de Turisme de Reunions de Catalunya, organitzat pel Catalunya Convention Bureau al Disseny Hub Barcelona.

La Jornada, destinada a connectar a tot els actors de la indústria del turisme de reunions catalana i formar al sector en les últimes tendències del mercat, va aplegar més de 500 professionals del sector.

Tant la seu de la trobada, que encaixava molt bé amb el tipus d’esdeveniment, com el format i els seus continguts, van ser ser molt addients per a que poguéssim aprendre, connectar amb altres professionals i posar-nos al dia sobre les últimes tendències i productes del sector.

D’entre totes les sessions, voldríem destacar especialment la que va impartir en Patrick Delaney, qui, de manera molt amena i enriquidora, ens va parlar de com posicionar millor les ciutats dins el sector MICE, i particularment, del lloc que ocupa Barcelona entre les ciutats europees i internacionals que acullen congressos i esdeveniments.

Per a nosaltres, aquest 1r Fòrum ha estat una bona oportunitat per actualitzar-nos en les principals tendències en el sector de turisme i conèixer, de primera mà, el punt de vista del client associatiu de reunions. A més, hem pogut retrobar-nos amb col·legues i companys del sector.

Ens veiem a la segona edició del Fòrum, l’any vinent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *